ΕΝΩΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΑΝΑΣΣΑ
ΥΠΕΡ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ
ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ
ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ
Αγίας Μαρίνας 27, Αγία Μαρίνα Ηλιούπολη Αττικής. Τ.Κ. 16344 Τηλ./Fax: 2111824253, Email:lanassa@yahoo.com

Ανοιχτά καθημερινά εργάσιμες μέρες και ώρες (9.00-14.00),εκτός Τετάρτης.
Σαββατο πρωί ΑΝΟΙΧΤΆ.

Η συνεργασία των εικαστικών με τον οργανισμό ΛΑΝΑΣΣΑ άρχισε το 2014 από εικαστικούς εθελοντές και χειροτέχνες.
Ως Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός και με Δράσεις Κοινωνικής Μέριμνας ,σκοπός μας είναι η βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας των καρκινοπαθών μέσω των δωρεών μας σε φορείς, ιδρύματα αλλά και απευθείας σε ασθενείς και τις οικογένειές τους,ώστε να έρχονται έσοδα στους φορείς,για καλό των ασθενών που βοηθούν.
Επίσης σκοπός μας είναι η χαρά των ασθενών ώστε να πιάνουν καλύτερα οι θεραπείες τους,λόγω καλής ψυχολογίας .
Βοήθεια μας συνεχώς στις Δομές Απόρων Δήμου Αθηναίων κ Δομές Απόρων Unesco pireus and islands με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Να προσφέρουμε οικονομική στήριξη στους φορείς μέσω των δωρεών μας και αυτοί με την σειρά τους μαζι μας, στα νοσοκομεία, σε ασθενείς και οικογένειές τους.
Παροχή δώρων και άλλων υλικών ψυχαγωγίας για θεραπευτικούς λόγους (εργοθεραπεία) εθελοντές εικαστικοί στην εργοθεραπεία των φορέων της χώρας, αλλά και στα Α.Μ.Ε.Α. με στελέχωση των τμημάτων εργοθεραπείας από εικαστικούς χειροτέχνες εθελοντές μας και οργάνωση βιβλιοθηκών για ασθενείς.
Art therapy με εθελοντικη προσπαθεια μεσα σε φορεις,νοσοκομεια,ιδρυματα!!!!!
Ψυχολογικη στηριξη μεσω εργοθεραπειας ,μεσω απασχολησης,ασθενων εικαστικων μας, που δεν μπορουν να βγουν απο το σπιτι τους...
Όσοι φορείς θέλετε να σας βοηθήσουμε με οργανωμένα εθελοντικά προγράμματα μπορείτε να στείλετε email στο Σύλλογο Λανασσα.
Σας ευχαριστούμε!!!
Email: lanassa@yahoo.com
Tel.2111824253
Οι στόχοι μας
Οικονομική Στήριξη
Αναμεσα μας, εικαστικοι καρκινοπαθείς, με άνοσα νοσήματα, ρευματοπαθείς με καταθλίψεις...
Όλοι εμείς λοιπόν βοηθάμε και βοηθιόμαστε
Τόσο απλό και ανθρώπινο!
Αλυσίδα Αγάπης!!!
Μόνιμα πυλωτικα προγράμματα σε φορείς ΑΜΕΑ, στα πλαίσια εργοθεραπείας και απασχόλησης μαζί με τη Λανασσα, με πλήρη εποπτεία από την εργοθεραπευτρια και πρόεδρο του Συλλόγου μας κ.Χριστινα Λαζαριδου (Ειδικευμένη στα προγράμματα κοινωνικής επανένταξης και επαγγελματικής αποκατάστασης χρόνιων ψυχασθενών και ΑΜΕΑ)
Παραϊατρικη φροντιδα
Εργοθεραπεία-Απασχόληση